De Hugo Boss Orange horloges hebben weer een prachtige aanvulling gehad op het reeds bestaande assortiment. Dit kwalitatieve merk heeft voornamelijk horloges in het assortiment die sportief zijn te noemen. Het broertje van Hugo Boss Black heeft zoals genoemd ook deze keer weer een paar prachtexemplaren toegevoegd, met uiteraard het kenmerkende oranje logo op de wijzerplaat. Bekijk direct de Hugo Boss Orange horlogecollectie!

Boss Orange horloges voor heren

De Hugo Boss Orange horloges zijn er uitsluitend voor heren. Sportieve heren, eigenlijk. Als we even inzoomen op de collectie zien we namelijk alleen maar horloges met een sportieve uitstraling, wat natuurlijk komt door het opvallende oranje logo, maar ook bijvoorbeeld een siliconen band geeft een sportieve uitstraling aan een horloge. De wijzerplaat van een Boss Orange herenhorloge kan een gangbare kleur zijn, maar dit merk staat er ook om bekend om wat te experimenteren met de kleur van de wijzerplaat. De kleuren bruin, beige of grijs zijn dan ook geen uitzondering.

Horloges van Boss Orange in diverse reeksen

Het merk heeft geprobeerd om de horloges een eigen karakter te geven, en deze karakters in een reeks of serie te plaatsen. Hiervoor gebruikt het plaatsnamen van wereldsteden, waardoor er een duidelijk beeld van de collectie ontstaat. Nieuw zijn bijvoorbeeld de Copenhagen en Bilbao reeks, maar onze favoriet blijven toch de Amsterdam horloges. Model HO1550021 heeft bijvoorbeeld een sportief karakter, maar kan ook prima bij een net pak gedragen worden omdat het simpelweg klasse uitstraalt. Bij deze horloges voor mannen valt vooral de manier waarop de datum en de dag van de week worden weergeven direct op.

Horloge Boss Orange online kopen

Heeft u gevonden wat u zocht binnen deze sportieve collectie? Of gaat u toch voor een wat klassieker model van Hugo Boss Black? Dat maakt bij het bestellen geen verschil, want u geniet bij uw bestelling sowieso van al onze voordelen. Wat dacht u van een gratis inpakservice, gratis tool om de band op maat te maken, diverse betaalmethodes, meerdere verzendopties, en, heel belangrijk, de gratis verzending? Wacht dus niet langer en bestel direct. De volledige collectie van Hugo Boss kunt u uiteraard ook komen bekijken in onze sfeervolle showroom in Kampen. U kunt parkeren voor de deur en de koffie staat klaar!