Dit voorjaar heeft ook de Boccia horloge collectie zich weer flink vernieuwd, en een aantal erg fraaie nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. Met natuurlijk, zoals van het merk verwacht wordt, kwalitatieve titanium horloges voor zowel mannen als vrouwen. Omdat de horloges van titanium gemaakt zijn, zijn ze erg licht om te dragen. Daar komt bij dat titanium anti-allergisch is, en u dus geen huidirritatie of uitslag kunt krijgen als u een van deze horloges draagt. Bekijk dus snel de fraaie Boccia horloges!

De uitgebreide Boccia horloge collectie

De elegante Boccia horloges zijn ontwikkeld door internationale ontwerpers. De horloges zijn stijlvol en hebben een klassiek-modern design die is gebaseerd op de laatste trends. De uurwerken hebben een luxe uitstraling en is er in combinatie met goud, keramiek, leer of volledig titanium. Wanneer u op zoek bent naar een casual maar toch chic horloge dat past bij zowel uw alledaagse kleding als bij een chique aangelegenheid, dan zit u goed bij Boccia. Op Wereldhorloges vindt u zowel de Boccia dameshorloges als de Boccia herenhorloges.

Boccia horloges voor mannen en vrouwen

Binnen de nieuwe collectie springen bij de dames 2 modellen in het oog, namelijk de 3271-01 en de 3271-02. Wat bij deze horloges direct opvalt is de unieke vorm van de band. De schakels zijn namelijk open, wat het horloge nog lichter maakt om te dragen. De fraaie witte of blauwe wijzerplaat, maken deze horloges helemaal af.

Wat bij de herencollectie opvalt, is dat er naast enkele sportieve horloges met chronograaf, ook een paar modellen met een heuse moonphase zijn toegevoegd. Op de wijzerplaat kunt u dan direct zien of het dag of nacht is. Bij horloge 3611-02 is dit goed te zien. Met de fraaie lederen band en de gouden accenten is dit horloge een echte klassieke eyecatcher!.

Boccia horloge online kopen

Een Boccia horloge wordt in verschillende modellen in een gevarieerde collectie aan u gepresenteerd door Wereldhorloges.nl. Neem vooral de tijd om de leukste exemplaren met elkaar te vergelijken en kijk daarbij desgewenst ook naar specifieke functionaliteiten en eigenschappen. Deze kunt u desgewenst sorteren in ons filter. Nadat u op uw gemak een keuze heeft gemaakt uit het aanbod kunt u het gewenste exemplaar rechtstreeks online bestellen bij Wereldhorloges.nl. Wij bieden u diverse betaalmethodes, maar ook bijvoorbeeld een gratis inpakservice aan, en alle bestellingen worden door ons gratis verzonden!