Er is een hoop veranderd in het afgelopen jaar bij Wereldhorloges.nl. Naast een verandering van het design en de aansluiting van de webshop bij het familiebedrijf Juwelier Reuyl is nu het volgende aan de beurt. Wij van Wereldhorloges.nl gaan onze verzendtijden verruimen van 17.00 uur naar 20:30 uur! U kunt dus 4 uur langer per dag bij ons online voor horloges winkelen zonder dat u hoeft te wachten tot de volgende dag voordat uw horloge wordt verzonden! Wij zijn blij met deze verandering en wij gaan er van uit dat u dat ook bent!

Betrouwbare partner voor verzending horloges

Deze verruiming heeft te maken met het overstappen naar DHL. Vanaf a.s. maandag 5 mei gaan wij onze horloges overdragen aan de bezorgers van DHL. Natuurlijk hebben wij gekozen voor een betrouwbare partner voor onze horloges en deze hebben wij in onze ogen gevonden bij DHL. Voor u brengt dit een aantal positieve veranderingen met zich mee! Leest u verder!

Veranderingen voor u

Zo kunt u bij DHL bij een tweede afleverpoging de tijd aanpassen. Als u bijvoorbeeld al weet dat u bij de tweede afleveringspoging van het horloge niet thuis bent op het aangegeven tijdstip, dan kunt u dit via hun site zelf aanpassen en kiezen voor een tijdslot wat beter bij uw planning past. U kunt bijvoorbeeld uw horloge tot 20:30 laten bezorgen! Ook kunt u het afleveradres wijzigen, zijn uw buren namelijk wel thuis dan kunt u het horloge ook daar laten bezorgen.

Wij zijn blij!

Wij zijn zeer blij met deze verandering en hopen u met ons! Verder gaat er voor u niet heel veel veranderen. Wij leveren nog steeds snel en veilig en hebben een prachtige collectie horloges waar u zeker van kunt genieten! Bekijk daarom onze collectie horloges online en vergeet ook niet bij onze goed gevulde outlet te kijken!