De kans is groot dat uw horloge een kostbaar bezit is. Of het een paar tientjes heeft gekost of duizend euro, dat doet er niet toe. Met een horloge moet u voorzichtig om gaan. De beste manier om uw horloge op te bergen is in een horlogekist van Wereldhorloges.nl. Stof en krassen krijgen op deze manier niet meer de kans om uw horloges aan te tasten.

Horlogekisten van verschillende merken

In onze collectie vindt u horloges van populaire merken. Zo maakt Ice-Watch, bekend van de gekleurde horloges met siliconen horlogebanden, mooie horlogekisten met een moderne look. Voor iedereen die gek is van een landelijke inrichting zijn de horlogekisten van Riverdale heel geschikt. Deze luxe horlogekisten zijn gemaakt van hout en hebben een stijlvolle bedrukking. De binnenkant is bekleed met zachte stof. De La Royale horlogekisten doen hun naam eer aan: deze royale kisten bieden plaats aan vijf tot maar liefst 24 horloges.

Huismerk horlogekisten van Wereldhorloges.nl

Naast horlogekisten van bekende merken hebben we ook huismerk horlogekisten. Deze zijn qua prijs aantrekkelijker. De kisten zijn gemaakt van hout en hebben een luxe en chique uitstraling. Ook van de huismerk horlogekisten van Wereldhorloges.nl is de binnenkant lekker zacht. Elk horloge heeft zijn eigen vakje en door het deksel blijven de horloges vrij van stof en viezigheid. Door het doorschijnende deksel kunt u precies zien welke horloges u heeft opgeborgen in de horlogekist.