Als horlogeliefhebber heeft u vast al heel wat horloges verzameld de laatste jaren. Misschien bewaart u ze in het doosje of bewaart u ze los en op verschillende plaatsen. Daar heeft Wereldhorloges een goede oplossing voor. In onze webshop vindt u namelijk uiteenlopende soorten horlogeboxen van verschillende merken. Neem ook eens een kijkje bij ons huismerk horlogeboxen.

Berg horloges veilig op in een horlogebox

Een horlogebox staat niet alleen luxe in uw slaapkamer. Deze heeft namelijk wel degelijk een functie. Als u alle horloges namelijk netjes opbergt in een horlogebox, blijven deze vrij van stof en krassen. Elke horlogebox is namelijk bekleed met een soepel of zachte materiaal. Hierdoor zal een horloge geen krassen oplopen in een horlogebox. Natuurlijk is een horlogebox met horloges ook een plaatje om naar te kijken en begrijpen wij best dat u hem daarvoor alleen al aanschaft!

Horlogeboxen van onder andere Riverdale en La Royale

In onze webshop vindt u verschillende merken met horlogeboxen. Neem eens een kijkje bij de landelijke Riverdale horlogeboxen, die uitgevoerd zijn in wit en zwart. Het merk La Royale heeft daarentegen zeer chique horlogekisten die klasse uitstralen. Ook de horlogemerken Ice Watch en Buddha to Buddha hebben beide prachtige horlogekisten. Elk merk heeft verschillende groottes horlogekisten, waarbij plek is voor verschillende aantallen horloges per horlogebox.

Een horlogekist kopen op Wereldhorloges

Kent u een horlogefan? Geef dan een horlogebox cadeau! Wereldhorloges pakt de horlogebox namelijk graag voor u in. Selecteer de inpakoptie enkel eventjes tijdens het bestelproces en u ontvangt de horlogebox ingepakt thuis. Plaats u een bestelling vanaf €50,-? Dan betaalt u geen verzendkosten.