Een nieuw jaar begint met een nieuw horloge uit onze horloge outlet! Voordat wij u alles gaan vertellen over de sale, wensen wij u eerst een gelukkig 2016! We hopen dat u het jaar 2016 fijn hebt afgesloten. Om het nieuwe jaar extra chill te beginnen, checkt u natuurlijk de tijd op een spiksplinternieuw uurwerk uit onze horloge outlet. Al uw favoriete horlogemerken zijn nu in de sale, waaronder Pulsar, Armani en Esprit. JAA! Wij zijn alvast horloges passen hoor ;).

Unieke Pulsar horloges voor hem

Een Pulsar herenhorloge met een uniek karakter. Dit is altijd een goede keuze. Pulsar omschrijft zichzelf als anders. Dit hebben ze bewezen in de jaren 70, toen zij de eerste waren met een digitaal horloge. De veelzijdige herencollectie biedt voor ieder wat wils. Een stijlvol design met chronograaf of datumaanwijzer... kiezen maar in onze horloge outlet!

Klassieke Armani horloges

De Armani herenhorloges zijn ook afgeprijsd in onze horloge outlet. U verlaat onze webshop niet zonder een horloge uit deze designercollectie. Wat een prachtige modellen! Vooral het model LUIGI AR1734 weet onze aandacht vast te houden. Dit minimalistische design, gecombineerd met de bruine horlogeband, showt een horloge van pure klasse en kwaliteit.

Shop nu een designer horloge uit onze horloge outlet

Een roségouden dameshorloge Esprit shopt u nu met maar liefst 30% korting in onze horloge outlet! Naast het voordeel in prijs, wordt uw pakketje gratis verzonden vanaf €50,-. Shop uw last-minute cadeautjes bij ons en profiteer van onze gratis inpakservice. Deze is heel eenvoudig aan te vinken tijdens het bestelproces. Heel veel shopplezier namens Wereldhorloges.nl!