‘Wat?’ ‘Zijn ze er?’ ‘Nog niet.. Oh jammer’ ‘Maar dat is al bijna!’ ‘Ok, ok,... ik wacht nog even.’ Wachten duurt altijd langer als het om Buddha gaat. Na de geweldige uitbundige lancering van de Buddha to Buddha horloges, waar we (ik!) in horlogeland al even op hebben gewacht, was het wachten tot ze binnen kwamen. Gelukkig kwam de dag eerder als we allemaal hadden verwacht, afgelopen vrijdag kwam de collectie Buddha to Buddha horloges al binnen!

Ze zijn er!

De langverwachte Buddha to Buddha horloges zijn er! U kunt de collectie bij ons online bekijken en natuurlijk gelijk bestellen! Ik kan mij voorstellen dat u de collectie in het echt wilt zien, zodat u een passend horloge kunt vinden tussen de Buddha to Buddha horloges. Ik kan u vertellen, het wachten wordt rijkelijk beloond! De Buddha to Buddha horloges zijn in het echt nog veel en veel mooier dan u zich nu kunt voorstellen.

De collectie

De collectie Buddha to Buddha horloges bestaat uit 2 verschillende lijnen met in elke lijn heren- en dameshorloges. Als eerste zijn er de Buddha to Buddha horloges uit de Accelerator lijn. Deze lijn ademt snelheid en is gemaakt voor de adrenaline junkies. De functies en het design benadrukken duidelijk waar deze lijn voor staat. De andere lijn is de Aquatic Explorer. Met deze lijn Buddha to Buddha horloges kunt u duiken en is tot 20 ATM waterdicht. Het bijzondere aan deze lijn is dat de Buddha to Buddha horloges een unieke Mindstate ring hebben. Deze ring geeft suggesties aan hoe u bewuster met uw tijd kunt omgaan. Zo kunt u bijvoorbeeld de suggestie krijgen om meer tijd met vrienden door te brengen of juist een moment van stilte te nemen.

Buddha to Buddha horloges voor iedereen!

Ik verwacht dat de Buddha to Buddha horloges de deur uitvliegen. Als u de collectie bekijkt snapt u dat gelijk. Natuurlijk zijn wij bij Wereldhorloges.nl officieel dealer van dit geweldige merk. Wij zijn blij dat wij u deze geweldige collectie kunnen aanbieden, bekijk de collectie online en geniet met ons mee. Psst,.. En! Nog net op tijd voor Sinterklaas!