De nieuwe collectie van Fossil, die van de lente/zomer2014, staat al online en oh wat zijn ze leuk! De modellen van het nieuwe seizoen zijn fris, stoer, en natuurlijk allemaal in de geweldige vintage stijl waar het merk zo bekend om staat. Er is voor mij persoonlijk een serie Fossil horloges die uit de collectie springt, en dat is de Townman collectie en dan speciaal de FS4865. Dit Fossil horloge is voor mij precies waar het merk voor staat.

Dit Fossil horloge is een echte eye-catcher

Dit Fossil horloge heeft een chronograaf en samen met het stijlvolle ontwerp maakt het dat deze FS4865 een minimalistische eye-catcher is. Het stijlvolle aan dit Fossil horloge is de prachtige bruin leren band en de lichte wijzerplaat, wat de prachtige vintage stijl alleen maar benadrukt. De klassiek ogende wijzerplaat met vintage aspecten maakt voor mij persoonlijk het Fossil horloge compleet fantastisch. Dit Fossil horloge is zowel een horloge voor in het weekend als voor doordeweeks op kantoor!

Deze mag u niet laten liggen

Dit Fossil horloge is er echt eentje die u altijd en overal kunt dragen, op de een of andere manier weet deze FS4865 zich perfect aan uw outfit aan te passen. Deze Fossil mag eigenlijk niet missen in een horlogecollectie van een echte horlogeliefhebber.

Bekijk onze collectie Fossil horloges

Wist u dat het merk vorig jaar ook al 30 jaar bestond? Het 31ste jaar van de Fossil horloges is voor mij in ieder geval goed begonnen met deze lente/zomercollectie! Neem gerust een kijkje in onze collectie en vergeet vooral niet naar de FS4865 te kijken, dit is echt mijn persoonlijke favoriet!