2017 is het jaar van Beyoncé. Niet alleen maakte de wereldster begin februari bekend zwanger te zijn van een tweeling(!), de popzangeres heeft ook haar eigen kledinglijn gelanceerd, genaamd IVY PARK (https://www.kledingvinder.nl/ivy-park).

COMFORTABELE SPORTKLEDING

Ivy Park is een samenvoegsel van de naam van Beyoncé’s dochter Blue Ivy en haar favoriete sportlocatie, namelijk het park. Dit nieuwe sportkledingmerk is de langverwachte samenwerking tussen Beyoncé en Topshop’s Sir Philip Green. De samenwerking is een kenmerkende stijl van beiden, gestoken in een sportief jasje. Ivy Park is voor en door vrouwen who want to look and feel at the top of their game.

ATHLEISURE IS DE VRAAG, IVY PARK HET ANTWOORD

Voeg de woorden atlete (atleet) en leisure (vrije tijd) samen en krijg het woord Athleisure. In de fashion-industry verwijst het begrip naar de groeiende trend om je sportkleding ook buiten de sportschool te dragen. Deze trend is ontstaan in de yogawereld, waar je niet vreemd wordt aangekeken als je de hele dag in je yogaoutfit rondloopt.

Ivy Park biedt de collectie in Nederland aan van maatje XXS tot en met maat XL. Wat een fijn gegeven is, aangezien de gemiddelde Nederlandse vrouw maat 42 heeft. Merken als Ivy Park dragen bij aan de trend om sportkleding in het dagelijkse leven te dragen. Jonge vrouwen verweven steeds meer sportieve activiteiten in hun routine, waarbij sportiviteit steeds meer wordt gezien als een lifestyle in plaats van een tijdverdrijf.