Er zijn van die horloges heren die uw hart sneller laten kloppen en die u al weken in zijn greep houdt. U bent regelmatig aan het staren naar uw favoriete model. Het liefst haalt u hem vandaag nog op. Wij van Wereldhorloges kennen dit gevoel. Wij hebben voor u drie horloges heren opgezocht die u gegarandeerd mooi gaat vinden. Gaan wij het u moeilijk maken om te kiezen? Ontdek het zelf en lees snel verder!

Stoere Tommy Hifiger horloges

Het Tommy Hilfiger herenhorloge George TH1710345 is een echte blikvanger! Dit stoere model met grijze en taupe details maken hem extra gaaf en opvallend om te dragen naar uw werk of uw feestje. Tommy Hilfiger heeft een gevarieerde collectie met horloges heren voor elke gelegenheid. Bekijk op uw gemak onze uitgebreide horlogecollectie van Tommy Hilfiger.

Horloges heren laten u stralen

Een heren horloge Lacoste laat uw glimlach niet meer van uw gezicht verdwijnen. Deze stralende horloges hebben allemaal die typische Lacoste look; veel kleurige horlogebandjes van leer of kunststof. Deze kleurrijke collectie is uitermate geschikt voor de sportieve man. Voor iets minder kleur gaat u voor een Gant heren horloge. Deze modellen hebben een echte retro look. Minimalistisch en stijlvol!

Shop de horloges heren en profiteer!

Shop nu de prachtige horloges heren en profiteer van 5% korting op uw bestelling. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uzelf aanmelden voor onze nieuwsbrief. U bent van harte welkom om de horloges heren te bekijken in onze juwelierswinkel in Kampen. Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@wereldhorloges.nl.