Dat Buddha to Buddha sieraden met de hand gemaakt worden, ziet u vast wel aan de schitterende ontwerpen en de afwerking hiervan. Maar wat u niet direct ziet, is dat de sieraden gemaakt worden op Bali! Buddha to Buddha kettingen, ringen en hangers worden hier ontwikkeld door locals, waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Elk sieraad is dus uniek, want met de hand en heel veel liefde gemaakt. Lees verder voor nog meer weetjes over dit prachtige merk.

Buddha to Buddha sieraden hebben hun eigen familie

Een leuk weetje is dat elke collectie Buddha to Buddha sieraden zijn eigen naam heeft, die afstamt van een van de medewerkers of dierbare zakenrelaties van het merk. Ben en Nathalie waren het begin van twee heel succesvolle ontwerpen, waardoor er bijvoorbeeld niet alleen Buddha to Buddha ringen en armbanden van deze lijn zijn, maar ook Buddha to Buddha oorbellen!

Mix and Match Buddha to Buddha hangers

Sinds een tijdje heeft Buddha to Buddha hangers, die u eenvoudig aan een ketting van het populaire sieradenmerk kunt bevestigen. Speel met de hangers door verschillende hangers aan een ketting te dragen. Zo wordt uw Buddha to Buddha ketting echt helemaal passend bij u! Combineer het collier met subtiele Buddha to Buddha oorbellen of met een Buddha to Buddha ring.

Buddha to Buddha kettingen online kopen

Heeft u een Buddha to Buddha collier gevonden dat bij u past? Wanneer deze op voorraad is en u deze op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, verzenden we de ketting dezelfde dag nog! Daarbij is de verzending gratis wanneer u een bestelling plaatst van €50 of meer. Happy shopping!