Wie kent ze niet, de uitbundige, opvallende horloges van Guess! Wereldhorloges.nl staat er vol mee en daar worden wij blij van. Vanaf het begin dat ze hun eerst stappen hebben gezet in de modewereld is het merk een groot succes. Wat begon als een merk wat zich alleen richtte op een geweldige collectie spijkerbroeken is nu een mode-imperium geworden met een breed assortiment. Tassen, schoenen en natuurlijk de Guess horloges zijn tegenwoordig in grote getale verkrijgbaar.

Samenwerking Tiesto en Guess horloges

In de afgelopen jaren zijn er een aantal speciale Guess horloges op de markt gebracht. Heeft u bijvoorbeeld het Tiesto Guess horloge gezien? Mei dit jaar kwam de versie 2.0 uit. 2.0? Jazeker! Want in 2012 is de samenwerking al tot stand gekomen. Zoals we konden verwachten is ook de 2.0 versie van dit Guess horloge fantastisch. Super stoer om te zien en een geweldige kwaliteit. Maar naast het Tiesto Guess horloge heeft het merk veel meer andere speciale horloges.

Inzetten voor een goed doel

Al vanaf 2006 wordt elk jaar in oktober een speciaal Guess horloge uitgebracht. Met het ‘Sparkling Pink’ Guess horloge wil het merk aandacht vestigen op het gevaar van borstkanker. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Tot op heden heeft het merk al meer dan 500.000 dollar opgebracht! Guess is dus bezig!

Kies uw favoriete Guess horloge

Al met al een geweldig merk! Bekijkt u op uw gemak onze collectie en kies uw favoriet. Oh! En op werkdagen voor 17.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden, wat inhoudt dat u snel kunt genieten van uw horloge!