Goed nieuws voor alle fans van de horloges van Guess: de nieuwste horlogecollectie van Guess is binnen. Zoals we van Guess kunnen verwachten is de nieuwe collectie Guess horloges weer stoer en trendy. De nieuwe horlogecollectie bestaat uit horloges voor zowel dames als heren.

De Guess W0520G1 is een prachtig herenhorloge in de kleuren rosé en bruin. De wijzerplaat, horlogeband en ring rond de horlogekast zijn bruin, terwijl de horlogekast is gemaakt van rosé.

Ook voor heren is de Guess W0496G1. Dit horloge heeft een klassieke uitstraling. Ook dit Guess horloge is een combinatie van de kleuren bruin en rosé, met een beige wijzerplaat.

Houdt u meer van een canvas horlogeband? Dan is het herenhorloge van Guess W0491G1 misschien wat voor u. Deze stoere klok combineert de kleuren zwart met legergroen.

Ook voor dames hebben we meer dan genoeg nieuwe Guess horloges. In onze collectie vindt u natuurlijk nieuwe modellen van de beroemde armband-horloges: horloges van Guess voor dames met een armband als horlogebandje. Dit zijn onder andere de modellen W0467L1, W0437L3 en W0437L2.

De stoere Guess W0442L1, W0442L4 en W0442L2 zijn dezelfde horloges in steeds andere kleuren. Deze horloges van edelstaal hebben kristallen op de rand van de horlogekast en een datum en dagaanduiding op de wijzerplaat. Kiest u voor bicolor zilver met rosé, goud of een zilverkleurig exemplaar?

Andere nieuwe horloges voor dames van Guess zijn de W0455L3 met tijgerprint en een trendy rosé horloge van Guess met een bruine wijzerplaat, de Guess W0469L1.