Op Wereldhorloges vindt u de geweldige horloges van het merk Guess. Deze zijn trendy en fris en altijd ontwikkelt naar aanleiding van de nieuwste trends. Bij elk Guess horloge valt het op dat uitgesproken kleurcombinaties niet uit de weg worden gegaan. Donkerblauw en lichtblauw zijn kleuren die veel voorkomen in de Guess horloges. Ook rosé is een populaire kleur die gebruikt wordt.

Guess horloge kiezen uit verschillende collecties

Guess heeft verschillende collecties waar u sowieso een prachtig horloge uit zult kiezen. De Guess Gents collectie heeft stoere en trendy horloges voor heren. Sinds het voorjaar van 2014 heeft Guess ook een aantal klassieke horloges aan de Gents collectie toegevoegd. De Guess Gold horloges bevatten een prachtige gouden kleur verwerkt in het horloge. Meestal zijn deze ook gecombineerd met andere kleuren. In de Guess Rose Gold collectie vindt u horloges met het populaire roségoud. Deze kleur is nu al een aantal jaar zeer geliefd en ziet u nog jaren terug in het straatbeeld. Ten slotte is er ook de Guess Silver collectie, met zilverkleurige horloges.

Bijzondere Guess horloges op Wereldhorloges

In onze webshop vindt u de meeste bijzondere Guess horloges. Zo wordt er in sommige horloges gebruik gemaakt van spijkerstof en hebben sommige horloges schakels als horlogeband. Voor heren zijn er opvallende Guess horloges met stoere details en uitgesproken kleurcombinaties.

Guess herenhorloge online kopen

Heeft u een keuze gemaakt uit ons geweldige assortiment Guess horloges? Bestel dan snel! Bij bestellingen vanaf €50,- betaalt u geen verzendkosten. Ook pakken wij het horloge graag voor u in. Tijdens het bestelproces kunt u de inpakoptie selecteren, waarna u het horloge ingepakt ontvangt. U betaalt hier niets extra’s voor.