Wilt u graag een nieuw horloge en hier niet de volle prijs voor betalen? Neem een kijkje bij onze horloge sale! Hier vindt u verschillende horloges die afgeprijsd zijn tot wel 30%. Ook Guess is in de horloge sale goed vertegenwoordigd. Profiteer van 10%, 20% of zelfs 30% korting op een Guess horloge. Lees verder voor meer informatie over deze horloges.

Guess horloge voor dames in de horloge sale

Als u denkt dat een Guess dameshorloge met korting een zeer oud model is, heeft u het mis! De horloges zijn namelijk van afgelopen jaar, maar bevatten nog zeer veel details met de trends van nu. Denk aan het al even populaire roségoud, maar ook aan een Guess horloge in bicolor. Deze horloges bevatten twee kleuren, zoals de kleur zilver gecombineerd met geelgoud of roségoud. Geen Guess horloge is hetzelfde. Dit komt omdat in de collectie wordt gespeeld met details. Zo bevatten sommige Guess horloges veel zirkonia steentjes, terwijl andere Guess horloges subtiel en wat strakker zijn.

Guess horloge voor heren met korting

In de horloge sale is niet alleen aan de dames gedacht. Ook heeft Wereldhorloges verschillende Guess horloges met korting voor heren uitgezocht. Kies een Guess horloge voor heren met een stoere, rode horlogeband of ga voor een trendy Guess horloge met een opvallende wijzerplaat. Guess herenhorloges zijn modern en gewaagd!

Guess horloge kopen op Horlogeloods

Als u een keuze heeft gemaakt uit de horloge sale, voegt u het Guess horloge gemakkelijk toe aan het winkelmandje. Doorloop vervolgens ons eenvoudige bestelproces. Heeft u een vraag over een Guess horloge of over het bestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.