De nieuwe Pulsar horloge collectie is binnen! Zoals we van dit merk gewend zijn, zijn er weer een groot aantal nieuwe designs te bewonderen. Zo zijn er voor de heren nieuwe chronograaf en solar horloges uitgebracht, en vrouwen kunnen kiezen uit een nog breder arsenaal aan elegante zilverkleurige of goudkleurige horloges. Bekijk nu snel de Pulsar horloges en bestel snel, zodat u het horloge morgen nog in huis heeft!

Pulsar solar horloges

De sportieve man zal zeker slagen bij de stoere en praktische solar horloges van Pulsar. Het merk had natuurlijk al een flink aantal horloges met deze geavanceerde techniek, ook in de nieuwe collectie zijn er weer een aantal terug te vinden. Bij de PZ5067X1 bijvoorbeeld, vallen direct de fraaie blauwe details op de wijzerplaat op. Hierdoor is dit horloge erg goed afleesbaar. Wat extra opmerkelijk is de leren band, omdat Pulsar voor zijn solar horloges meestal kiest voor een stalen band. Het eerste model was binnen een dag verkocht, en wij weten zeker dat er nog velen zullen volgen.

Elegante Pulsar dameshorloges

Dames die van chique horloges houden, of graag elegant gekleed gaan, kunnen voor een prima prijs een fraai Pulsar dameshorloge aanschaffen. De Pulsar horloges zijn zilver of goudkleurig, of soms een combi daarvan, en deze kleuren geven het horloge een extra elegante look. Een opvallend model is de PT3943X1. Opvallend omdat dit dameshorloge is uitgerust met een chronograaf, en dat is iets wat je niet vaak ziet bij een dameshorloge. De Milanese band zorgt er voor dat het horloge echt vrouwelijk blijft. Bekijk de collectie snel en kies uw favoriete horloge.

Nieuw Pulsar horloge online kopen

Een Pulsar horloges kunt u bij Wereldhorloges.nl bekijken en op een simpele manier met elkaar vergelijken. De collectie wordt op een overzichtelijke wijze aan u gepresenteerd met alle bijzondere kenmerken en eigenschappen van de collectie als selectiecriteria. Deze criteria kunt u benutten om eenvoudig een keuze te maken uit het aanbod uit deze horloge collectie om daarna meteen online een bestelling te plaatsen. Als u dit doet op werkdagen voor 22:30, dan wordt het door u gekozen dameshorloge dezelfde dag nog verzonden. U kunt uw bestelling gratis laten inpakken, en ook het verzenden en eventueel retourneren is volledig gratis! En bent u op zoek naar een koopje? Sla dan de Pulsar horloge sale niet over. Want zodra er een nieuwe collectie uitkomt, betekend dit automatisch dat er een flink aantal modellen de sale in gaat. Shop nu!