Bij Wereldhorloges voegen we elk half jaar nieuwe collecties toe aan ons assortiment. Dit betekent wel dat hiervoor plaats gemaakt moet worden. En hoe kan dit nu beter dan met heel veel sale?! Daarom vindt u in onze webshop nu korting op de mooiste Calvin Klein horloges. Dit zijn horloges uit de meest recente collectie, maar ook horloges Calvin Klein uit eerdere collecties. Lees verder voor meer informatie over de Calvin Klein horloges.

Stijl en elegantie: Calvin Klein horloge

Het bijzondere van een horloge Calvin Klein is toch wel zijn prachtige vorm en de verschillende details. Voor een dameshorloge Calvin Klein betekent dit prachtige en ronde vormen, waarbij elegantie de boventoon voert. Een Calvin Klein herenhorloge is ook stijlvol, maar heeft robuuste elementen zoals een donkere wijzerplaat en een leren horlogeband. Een horloge Calvin Klein is kortom te allen tijde voorzien van een touch of style, zodat u goed voor de dag komt.

Geschiedenis van de Calvin Klein horloges

Het merk Calvin Klein werd opgericht door de gelijknamige meneer Calvin Klein en zijn goede vriend Barry Schwartz. Klein is met name bekend geworden door de ondergoedcollecties die in de jaren 80 een hit waren. Bekende gezichten als Kate Moss zijn als model groot geworden door het succes van het merk. Een horloge Calvin Klein combineert u vandaag de dag met de prachtige kleding, tassen en schoenen van het merk.

Online Calvin Klein horloge kopen

Bestelt u een horloge Calvin Klein bij Wereldhorloges? Dan profiteert u van korting wanneer u zich onderaan deze pagina aanmeldt voor onze nieuwsbrief. U krijgt namelijk direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox. Happy shopping!