Voor Casio was het weer tijd! Tijd voor een nieuwe collectie nu een nieuw jaargetijde aangebroken is. Pasen en de lente staan voor de deur en dat is hét excuus voor een nieuw G-Shock horloge voor uzelf. De nieuwe collectie heeft weer robuuste klokjes, met fijne kleurtjes en handige functies. Lees snel verder voor meer informatie over de nieuwe collectie Casio G-Shock horloges!

Een G-Shock horloge dat bij uw lifestyle past

Elk G-Shock horloge is voorzien van de beste functies. Met een Casio G-Shock horloge bent u namelijk klaar voor de grootste uitdagingen. De Mudmaster G-Shock horloges zijn bijvoorbeeld bestand tegen extreme omstandigheden als modder, stof en trillingen. Bij een Gravity Master G-Shock horloge staat professionele precisie centraal. Hierdoor kunt u ook door extreme omstandigheden moeiteloos de tijd aflezen. Ook zijn er de Gulfmaster horloges. Dit zijn maritieme horloges die bijvoorbeeld oplichten in het donker. Bekijk G-Shock G-Premium horloges en maak uw keuze!

G-Shock horloge voor een fijne prijs

Wist u dat u al een G-Shock horloge shopt vanaf €99? Op deze manier profiteert u van fijne functies en een robuuste look & feel, terwijl u toch niet teveel betaalt! Tevens zijn een groot aantal Casio G-Shock horloges afgeprijsd. Heeft u een G-Shock horloge gespot dat toch niet afgeprijsd is? Meld u dan onderaan de pagina aan voor de nieuwbrief en ontvang direct een kortingscode voor 5% korting!

G-Shock horloge van Wereldhorloges

Bij Wereldhorloges is de verzending altijd gratis bij bestelling vanaf €50. Tevens heeft u de mogelijkheid om het G-Shock horloge af te halen in onze winkel in Kampen. Geef tijdens het bestellen aan dat u het komt ophalen, waarna wij het G-Shock horloge voor u reserveren.