Het begon allemaal op de Dam in Amsterdam, waar Ahasuerus Fromanteel een bescheiden werkplaats had. En de Fromanteel horloges werden revolutionair, met de meest nauwkeurige klok aller tijden, die ook seconden aangaf. De klokken gingen als iPads over de toonbank en de rest is geschiedenis.

The Generation: een Fromanteel horloge met onopvallende elegantie

De collectie The Generations is volledig geïnspireerd op de zoons van Ahasuerus Fromanteel. In de 17e eeuw kwam de serie voor het eerst uit en werd direct een hit. De horloges kenmerken zich door design en onopvallende elegantie. De vernieuwde collectie horloges is samen met een aantal nieuwe horlogebanden uitgebracht. Deze zijn voorzien van het Quick Release System, waardoor de horlogeband gemakkelijk te verwisselen is.

Fromanteel horloges als eerbetoon aan Amsterdam

Amsterdam is de plek waar het allemaal begon. Daarom heeft Fromanteel een collectie horloges met de naam The Amsterdam uitgebracht. De horloges zijn stijlvol en vooral tijdloos, met leren horlogebanden in kleuren als cognac, donkerblauw en zwart. De collectie horloges is een prachtig eerbetoon aan onze hoofdstad.

Houdt u van reizen? Bekijk The Globetrotter collectie!

The Globetrotter collectie is perfect voor de reizende man. De collectie is geïnspireerd op citytrips, waarbij de reizende man nieuwe plekken wil ontdekken en de gebruikelijke hotspots vermijd. Reist u veel? Dan is The Globetrotter collectie perfect voor u!

De service van Wereldhorloges

Bij Wereldhorloges.nl vinden we het erg belangrijk dat u tevreden bent over uw aankoop. Twijfelt u over het horloge? Binnen het zichttermijn van 30 dagen kunt u het horloge gerust retourneren. Wanneer u een vraag heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De verzending is trouwens geheel gratis bij bestelling vanaf €50,-!