Het is weer bijna zover, van 4 t/m 10 mei 2014 wordt de legendarische Tulpenrallye weer gereden. Dit jaar wordt het de 61ste keer dat deze rally wordt gereden, wederom kunnen wij genieten van de prachtige klassieke auto’s. Nadat ze vorig jaar een bijzondere jubileum-editie hadden, wordt ook deze editie weer bijzonder doordat de nadruk dit jaar ligt op het rijden van bijzonder mooie en uitdagende routes met in de verschillende klassen een uitstekende balans van het tijdschema en kaartlees-opdrachten, en een aantal elementen die de uitdaging voor de bestuurder groter maken.

Leuk, maar?

Leuk zo’n rally, maar wat heeft deze rally te maken met een horlogewebshop? Nou! Er is namelijk een speciaal Fromanteel horloge gemaakt voor deze Tulpenrallye, genaamd Fromanteel Tulip 61 Chrono. Dit Fromanteel horloge is overigens niet de eerste limited edition die zij voor deze rally hebben gemaakt, zij zijn al een aantal jaar officieel sponsor van dit geweldige evenement en daar horen natuurlijk bijbehorende Fromanteel horloges bij!

De Fromanteel Tulip 61 Chrono

Het Fromanteel Tulip 61 Chrono horloge is weer een prachtmodel geworden. Het Fromanteel horloge is natuurlijk geïnspireerd door de klassieke auto. Als u de wijzerplaat van het Fromanteel horloge bekijkt ziet u gelijk dat deze volledig in de stijl van het dashboard van een klassieke auto is gemaakt. Deze Tulip 61 Chrono heeft zoals de naam al verraad een handige chronograaf. Deze is natuurlijk stijlvol, maar zeker sportief. De kleuraccenten van dit Fromanteel horloge zijn zeer Nederlands, namelijk oranje! Dit is terug te zien in de stiksels van de leren band, in de index en in de tachymeter! Over de kwaliteit geen slecht woord, een hoogwaardig Zwitsers uurwerk en saffierglas maken het dat u jaren kunt genieten van dit bijzondere Fromanteel horloge.

Wees er snel bij

Natuurlijk hebben wij op Wereldhorloges.nl een van deze limited edition exemplaren weten te bemachtigen. Helaas hebben wij het Fromanteel horloge nog niet binnen, we zitten erop te wachten en zodra deze binnen is, zetten wij hem gelijk online zodat u met ons kunt genieten van dit geweldige Fromanteel horloge! Wel zou ik u aanraden om er snel bij te zijn, want deze gelimiteerde Fromanteel horloges zijn in een oplage van 500 uitgekomen en zoals met limited editions is op toch echt op. Dan is het weer tot volgend jaar wachten op het nieuwe model of u kunt eens kijken bij de rest van de collectie.