Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste horloges van het land? Daar hoeven wij niet lang over na te denken, want dat is Wereldhorloges! Fromanteel valt hoe dan ook onder de categorie van mooie horloges en vandaag geven wij u drie redenen om straks met een Fromanteel horloge om uw pols te lopen.

Fromanteel horloges zijn prachtig

Allereerst zijn deze horloges gemaakt van edelstaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat uw horloge minder snel beschadiging oploopt en geeft uw horloge een prachtige glans. Dit komt omdat edelstaal roestvrij is. Ten tweede worden de Fromanteel horloges gemaakt door mensen met kennis van het vak! Het eerste model is gemaakt in 1660 en ontworpen door een echte horlogemaker uit Amsterdam. Wist u dat Fromanteel het eerste merk was dat ook de secondewijzer introduceerde? Tot op de dag van vandaag passen ze alle kennis met betrekking tot horloges maken toe en daarom zijn wij fan. Last but not least hebben de horloges een prachtige design. In een Fromanteel horloge ziet u vakmanschap gecombineerd met authentieke details wat de hele collectie zeer antrekkelijk maakt. Met een Fromanteel horloge om uw pols draagt u gegarandeerd iets waardevols.

Koop uw horloge in de winkel

Bestel uw favoriete Fromanteel horloge heel eenvoudig online, want wij hebben ze bijna allemaal op voorraad. Heeft u meerdere Fromanteel horloges gezien, waardoor u niet kunt kiezen? Dit probleem is bij ons heel herkenbaar en daarom nodigen wij u uit om langs te komen in onze winkel. Neem de typenummers van uw horloges mee en passen maar! Tot ziens in onze winkel in Kampen.