Festina is zo’n merk wat van vele markten thuis is. Zo maken ze prachtige horloges, zowel sportieve als klassieke als stoere Festina horloges zijn er in de collectie te vinden. Toch zijn ze bij dit merk meer als alleen maar de Festina horloges. Wist u dat dit merk namelijk zijn naam aan vele grote sportevenementen heeft verbonden? Natuurlijk wist u al dat zij de naam aan de grote ronde van Frankrijk verbonden heeft, zo blijkt uit de fantastische Tour de France Festina horloges die elk jaar uitkomen en elk jaar weer in onze webshop pronken. Maar dat is niet het enige…

Festina horloges ? wielrenners

Naast de Tour de France, waar ze officieel Timekeeper zijn vervullen ze deze taak ook bij de Vuelta a España, Tour of Britain en de Giro d’Italia! Voor de Vuelta a España hebben ze ook speciale Festina horloges geproduceerd net als de Tour de France Festina horloges. We kunnen dus wel zeggen dat Festina groot fan is van de wielersport! Ze hebben namelijk ook een eigen Deens Festina wielrenteam.

Ook andere sporten!

Maar ook anders sporten kunnen rekenen op de sponsoring van dit merk. Hardlopers liggen dit merk ook na aan het hart en daarom prijkt de naam Festina onder andere bij marathons in Berlijn, Hamburg en Milan. Maar ook zijn ze niet schuw van heftige sporten als bijvoorbeeld BMX of hockey, teamsporten als basketbal of grote zeilwedstrijden in Hongarije.

Genieten met Festina

Het merk heeft dus niet alleen een passie voor horloges, technologie en design maar ook zeker voor verschillende soorten sporten! U kunt zien dat de liefde voor verschillende sporten terug is te zien in de sportieve collectie Festina horloges. Trouwens! Gelukkig hoeven wij niet heel lang meer te wachten voordat de collectie 2014 chronobike uitkomt! Dan kunt u met ons weer genieten van de prachtige Tour de France Festina horloges. Kortom, geniet mee van de gehele collectie Festina horloges die u hier kunt bekijken!