Het veelzijdige Festina heeft voor deze lente en zomer weer een groot aantal horloges gelanceerd. Ook in deze collectie zitten zowel klassieke als meer sportieve horloges. Een Festina horloge staat trouwens bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De moeite waard om eens te bekijken!

Festina horloge voor de moderne man

Een aantal van de Festina horloges zijn prima te dragen naar uw werk, voor bij een zakelijke outfit. Deze hebben bijvoorbeeld prachtig afgewerkte leren banden en klassieke details. In een aantal horloges wordt donkerblauw gecombineerd met edelstaal en de kleur rosé goud. De Festina horloges hebben daarom een klassieke uitstraling, met opvallende elementen.

Stoere en sportieve Festina horloges

Het merk heeft ook een aantal sportieve horloges toegevoegd aan zijn lente- en zomercollectie. Deze horlogebanden en horlogekasten zijn vervaardigd van edelstaal en combineert Festina met donkerblauwe of zwarte wijzerplaten. Tevens wordt er in de cijferaanduiding gespeeld met kleur. Zo is er een Festina horloge met een zwarte wijzerplaat en donkerblauwe cijferaanduiding. Dit geeft een edgy touch aan het horloge. De chronografen en kronen geven de horloges een sportieve look. Een enkel Festina horloge heeft een nato horlogeband. Deze is gemaakt van nylon en is afgewerkt met een laser. Een nato horlogeband van een Festina horloge slijt en rafelt daarom niet.

Festina horloges online bestellen op Wereldhorloges

Bestellen bij Wereldhorloges.nl geeft u veel voordelen. Wij pakken het Festina horloge bijvoorbeeld gratis in als u het weg wilt geven. Selecteer deze optie enkel eventjes tijdens het bestellen en u ontvangt het Festina horloge feestelijk ingepakt thuis. Tevens betaalt u geen verzendkosten bij besteding vanaf €50,-. Op deze manier is online shoppen wel erg leuk!