In onze webshop hebben wij een aantal nieuwe aanwinsten: de horloges van Scuderia Ferrari! De prachtige lijn met Ferrari horloges is veelzijdig en zal dus bij veel heren in de smaak vallen. Shop een Scuderia Ferrari horloge met een rubberen band, felle kleuren en het niet te missen Ferrari-schildje. Ook wat klassiekere modellen zijn bij Ferrari verkrijgbaar. Maak kennis met de stoere horloges van Scuderia Ferrari.

Sportief en chic: Scuderia Ferrari horloges

De lijn met Scuderia Ferrari horloges is veelzijdig door de verschillende materialen die Ferrari gebruikt. Voor de sportievelingen zijn er de stoere Ferrari horloges met rubberen en kunststof horlogebanden en opvallende wijzerplaten. Sommige rubberen horlogebanden bevatten zelfs een heus bandenprofiel, wat de horloges die extra feel met de rijbaan geven. Ook het gebruik van chronografen bevordert de krachtige look.

Scuderia Ferrari horloges voor de moderne man

Ook voor de heren die graag een horloge naar hun werk dragen, zijn de Scuderia Ferrari horloges geschikt. De lijn met horloges bevat namelijk ook een aantal moderne horloges. Deze hebben leren banden, edelstalen kasten en een enkel horloge bevat zelfs een detail rosé!

Online een Scuderia Ferrari horloge bestellen op Wereldhorloges

Heeft u een keuze kunnen maken uit de uitgebreide lijn Scuderia Ferrari horloges? Bestel dan snel! Als u namelijk op een werkdag voor 20:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij het dezelfde dag nog. Ook zijn de verzendkosten gratis bij besteding vanaf €50,-. Als u toch twijfelt tussen twee exemplaren, kunt u gerust langskomen in onze winkel in Kampen. We helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw horloge.