Goed nieuws: de nieuwe collectie Esprit horloges is binnen bij Wereldhorloges.nl. En opnieuw hebben de designers van Esprit zichzelf overtroffen. De schitterende nieuwe Esprit horloges zijn stijlvol, elegant en helemaal van deze tijd. Zo vindt u in de nieuwe Esprit horlogecollectie verschillende horloges in de trendy rosé gouden kleur. Daarnaast vindt u in de nieuwe Esprit collectie ook horloges in zilver en goud.

Esprit bestaat inmiddels alweer een hele tijd. Het merk werd opgericht in 1968 in Californië. In eerste instantie maakte Esprit alleen kleding, maar inmiddels zitten er ook zonnebrillen, schoenen, sieraden en geuren in het assortiment. Esprit maakt horloges sinds 1994.

Esprit horloges - nieuwe collectie

Trendy, maar toch tijdloze horloges in zilver, rosé en goud: dat is waar de nieuwste Esprit horlogecollectie uit bestaat. Van smalle horloges met een horlogeband als een sierlijke armband tot stoere horloges van Esprit met een lederen band: het zit allemaal in de nieuwe Esprit horlogecollectie. Ook liefhebbers van fonkelende kristallen kunnen hun hart ophalen: de nieuwe horloges van Esprit bevat voldoende horloges met een mooie versierde horlogerand. De chique langwerpige horlogekasten van Esprit zijn natuurlijk ook weer in deze collectie terug te vinden.

Een Esprit horloge uit de nieuwe collectie online kopen

Of het nou een cadeau is of een horloge voor u zelf: u wilt het nieuwe Esprit horloge natuurlijk snel in huis hebben. Dat kan, als u het Esprit horloge uit de nieuwe collectie koopt bij Wereldhorloges.nl. Is het horloge een cadeau? Laat het ons weten, dan maken wij er een feestelijk pakketje van.