… maar u kunt u vinger er niet helemaal opleggen? Ik ga u helpen! Wereldhorloges.nl is namelijk vernieuwd. De afgelopen maanden hebben wij met ons fantastische team hard gewerkt om Wereldhorloges.nl een nieuw uiterlijk te geven. En, wat vindt u? Knallen de horloges niet van uw scherm af?!

Nieuw merken en horloges

Maar het design is niet het enige wat is aangepast aan Wereldhorloges.nl. Heeft u bijvoorbeeld al gezien dat er een HOOP nieuwe merken en horloges bij zijn gekomen? Vanaf nu bieden wij bijvoorbeeld vol trots horloges aan van Guess, GC Watches, Breil en Pulsar aan! Natuurlijk blijven de andere merken die wij al jaren aanbieden ook verkrijgbaar in onze webshop. De collectie horloges van deze merken, zoals Diesel, Fossil en Michael Kors zijn groter zodat wij u meer variatie aan horloges kunnen aanbieden. Ook zijn er een hoop nieuwe banden te verkrijgen voor uw horloge. U kunt bijvoorbeeld nu bij ons ook terecht voor een nieuwe Diesel, Fossil of Adidas horlogeband!

Dezelfde service voor uw horloge

Er blijven ook veel dingen hetzelfde op onze webshop vol prachtige horloges. Als vanzelfsprekend blijft de service hetzelfde en streven wij ernaar om alles voor u als klant zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Als u voor 17.00 op werkdagen uw bestelling afrond zorgen wij ervoor dat uw pakketje dezelfde dag nog wordt overgedragen aan PostNL zodat u, net al u altijd bent gewend, snel van uw horloge kunt genieten. Neem gerust een kijkje in onze vernieuwde webshop en geniet van alle mooie merken en horloges. Psst... ook nieuw is onze inpakservice en deze is 100% gratis! Helemaal top die vernieuwde webshop, al zeggen we het zelf :)!