Met deze mooie dagen is het een goed idee om de nieuwe Calvin Klein horloge collectie eens te bekijken. Geheel in de stijl van dit merk zijn er weer een heel aantal elegante nieuwe horloges voor vrouwen aan de collectie toegevoegd. Voor de mannen zijn er uiteraard weer een paar stoere klokjes bij gekomen. Bekijk snel de Calvin Klein horloges en maak uw keuze voor de zomer!

Nieuwe Calvin Klein horloges voor dames

De nieuwe Calvin Klein dameshorloges zijn sprankelend om te zien. Stijlvolle, innovatieve ontwerpen die zowel minimalistisch als modern zijn. Deze gewaagde en gestroomlijnde horloges zijn voor dames die kwaliteit, vorm en elegantie waarderen. De dameshorloges in de kleur goud combineren elegantie met een uitdagend ontwerp. Unieke rosé gouden horloges brengen iets onverwachts en de zilverkleurige horloges voor dames blijven tijdloos. Dameshorloges van Calvin Klein zijn er in alle vormen en kleuren, met een verscheidenheid aan horlogebanden van staal of leer.

Stoere Calvin Klein herenhorloge collectie

De collectie Calvin Klein herenhorloges bestaat uit echte stoere designs. De horloges zijn van edelstaal en vooral in de kleur zilver uitgevoerd en vervolgens gecombineerd met gekleurde accenten voor een unieke uitstraling. Hiervoor worden vooral mannelijke kleuren gekozen zoals bijvoorbeeld blauw en zwart. Naast edelstaal zien we in de collectie Calvin Klein heren horloges ook horloges met siliconen en leren bandjes terug. De horloges met siliconen bandjes zijn perfect om mee te sporten, vanwege het optimale draagcomfort. Als laatste vragen wij uw aandacht voor de herenhorloges met Milanese band. Deze komen veelvuldig voor in het ruime assortiment, en zijn momenteel erg populair.

Calvin Klein horloge online kopen bij Wereldhorloges

Een Calvin Klein horloge vindt u bij Wereldhorloges.nl in een ruime collectie met een variatie aan modellen en in uiteenlopende prijscategorieën. U kunt de afbeeldingen van deze horloges bekijken of een selectie maken uit de collectie op basis van uw voorkeuren voor bijvoorbeeld het materiaal van het horlogebandje. Dit kunt u doen aan de linkerkant van het scherm in ons filter. Heeft u eenmaal het ideale horloge gevonden, dan bestelt u het direct online. Als het horloge een cadeau is, dan kunt u dit in het bestelproces aanvinken en wordt het horloge gratis feestelijk voor u ingepakt. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u uw bestelling bij u thuis, of bijvoorbeeld op het werk bezorgd wilt hebben. Ideaal voor als u op de dag van de levering niet thuis bent. En wist u al dat de verzending volledig gratis is?