Zo blij als een kind in een snoepwinkel was ik toen ik hoorde dat de horloges van Marc Jacobs ook voor ons te verkrijgen waren. Ik, al lang groot fan van deze excentrieke man, kon mijn geluk niet op. Tenminste… het zou zo worden, want wanneer was nog niet duidelijk.

Wie gaan de Marc Jacobs horloges verkopen?!

Daarnaast was het nog de vraag wie de Marc Jacobs horloges zou mogen verkopen. Het merk, niet een van de minste in de modewereld, wilde zijn verkooppunten een beetje in de gaten kunnen houden. Natuurlijk wachtte ik vol spanning af.. en ik wachtte en wachtte… Na wat voor mij een eeuwigheid leek te duren, kregen wij eindelijk de bestelformulieren binnen waar de Marc Jacobs horloges opstonden. U snapt, ik was door het dolle heen! Daarna duurde het toch nog even voordat de Marc Jacobs horloges werden geleverd, daarentegen duurde het niet lang voordat mijn favoriete Marc Jacobs horloge mijn pols had gevonden. Zo trots als een pauw loop ik met mijn Marc Jacobs.

Marc wie?

Voor wie het merk nog niet goed kent even wat kleine feitjes. Marc Jacobs is 16 jaar creative director geweest bij Louis Vuitton naast zijn eigen twee lijnen, Marc Jacobs en Marc by Marc Jacobs. Heeft naast zijn kledinglijn een tassenlijn, verschillende parfums, een sieraden- en horlogelijn en sinds kort ook een make-up lijn en hij pronkt als nieuwe creative director van Coca Cola Light en is zelf te zien in de reclamecampagne.

Groot fan!

Dat ik enthousiast ben over de Marc Jacobs horloges mag wel duidelijk zijn. Bekijk op uw gemak de fantastische collectie Marc Jacobs horloges en kies uw favoriet... helaas is de mooiste al weg, die hangt al om mijn pols ;).