Elegantie, stijl en sportiviteit, dat is waar deze kwalitatieve Edox horloges voor staan. Wij van Wereldhorloges vonden dat deze geweldige horloge collectie niet mocht ontbreken op onze website. Dit kwalitatieve Zwitserse horlogemerk heeft al ruim 125 jaar ervaring in de horlogebranche, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Bekijk de collectie nu online of kom naar onze showroom in Kampen. Hier is de luxe Edox horloge collectie te bekijken.

Edox horloge voor heren en dames

Deze horlogecollectie is gevarieerd, en bestaat uit zowel Edox herenhorloges als Edox dameshorloges. Edelstaal, leer en rubber zijn de meest gebruikte materialen, en de meest gebruikte kleuren zijn goud, rosé en zilver. De wijzerplaten zijn meestal chique zwart, zilver, oceaan blauw of helder wit, waarbij opvalt dat elk horloge prima af te lezen is. Enkele modellen zijn uitgerust met een 'Moonphase' waarop u de stand van de maan kunt aflezen. Bij de sportievere horloges van Edox zijn chronografen een onmisbaar instrument. Ook zijn de prijsklasses heel divers. Vanwege de gebruikte materialen en het vakmanschap vallen de Edox horloges in een duurder segment, als zijn er ook al horloges verkrijgbaar vanaf €395,-!

Edox horloges in verschillende collecties

Edox heeft zijn horlogecollectie onderverdeeld in verschillende series, en elke serie heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen. De Delfin collectie is bijvoorbeeld ontwikkeld voor maritieme activiteiten, en de Chronorally horloges zijn natuurlijk zoals de naam al doet vermoeden geinspireerd op de race sport. Deze horloges zijn dus ook bijna altijd voorzien van een chronograaf, en hebben vaak een rubberen band, wat het draagcomfort verhoogd. Edox heeft zijn horloges voorzien van een kwalitatief quartz uurwerk, al zijn er ook enkele automatische Edox horloges in de collectie opgenomen. Deze zijn te vinden bij de Lés Bemonts horloges

Bestel uw Edox horloge online bij Wereldhorloges

Wij van Wereldhorloges zijn er trots op dat wij de grootste aanbieder van Edox horloges in de regio Overijssel zijn. En niet alleen mensen uit Overijssel, maar iedereen is natuurlijk welkom in onze showroom in Kampen om een keuze te maken uit deze fraaie Zwitserse horloge collectie. Online bestellen is natuurlijk ook een optie in onze beveiligde webshop. Hier kunt u gebruik maken van verschillende betaalmethodes, en tevens het horloge direct laten inpakken als u het cadeau wilt gaan geven. De verzending is ook geheel gratis, en het horloge kan bijvoorbeeld naar uw huisadres, werkadres of een PostNL afhaalpunt verstuurd worden.