Onlangs heb ik u al verteld dat de gehele collectie Seiko horloges op Wereldhorloges.nl verkrijgbaar zou zijn. Gelukkig hoefden wij en daarbij ook u niet heel lang te wachten. Afgelopen week kwam er een grote vrachtwagen ons verblijden met de gehele collectie Seiko horloges. Nu hebben wij wel eens vaker een hoop binnen gekregen maar de dozen vol met dit merk was op zijn zachts gezegd indrukwekkend te noemen.

Eindeloze stroom met Seiko horloges

Er leek geen einde te komen aan de dozenstroom die onze webshop binnen kwam. Op het moment dat we dachten: is dit echt allemaal voor ons?. Kwamen er nog een paar dozen en toen was het klaar. Tenminste,... voor de bezorgers. Nu restte ons nog de taak om de Seiko horloges online te zetten. Nu lijkt dat misschien niet heel veel werk, wat het eigenlijk wel is, maar daarbij komt het volgende. Wij werken namelijk niet voor niets met horloges en het bleek toch wel erg moeilijk om de aandacht puur bij het online zetten van de Seiko horloges te houden. Want,.. ja, elk Seiko horloge moest toch even goed bekeken worden. Favorieten modellen werden besproken en ja dan gaat de tijd ineens heel snel!

Alles staat online!

Toch hebben we het gered! Alle Seiko horloges staan online. Nu wil ik nog wel even benadrukken dat wij echt de GEHELE collectie met Seiko horloge hebben liggen. Er is geen model wat in Nederland te verkrijgen is, die wij niet in onze webshop aanbieden. Met de aankomst van alle Seiko horloges zijn wij nu Authorized Dealer Site. Nu snapt u natuurlijk dat wij hier ontzettend trots op zijn.

De volledige collectie op Wereldhorloges.nl

Voor alle Seiko horloges kunt u vanaf nu bij Wereldhorloges.nl terecht. Zoekt u een van de geweldige Seiko Astron horloges of een sportief Seiko Sportura horloge of heeft u er liever een uit de basis collectie, wij hebben alles! U kunt op deze pagina de volledige collectie met Seiko horloges bekijken. Ik zou zeggen, ga er even voor zitten, het zijn er een hoop! Heeft u specifieke eisen aan een Seiko horloge? Dan kunt u dit in het filter invullen, dan worden de horloges met uw eisen vanzelf zichtbaar. Veel plezier!