Als het om exclusiviteit en luxe gaat, dan weten wij het wel. Een DKNY horloge is namelijk bij uitstek hét item om te dragen voor een stijlvolle touch bij uw outfit. Op het eerste gezicht zal in een DKNY horloge direct opvallen dat het meer is dan een item om te tijd mee af te lezen. DKNY horloges stralen stijl en klasse uit. Tevens is bij veel DKNY horloges een horlogebandje toegevoegd dat veel weg heeft van een armband. Op deze manier is een DKNY dameshorloge een waar sieraad. Lees verder voor alle details!

Kies het DKNY horloge dat bij u past

Een DKNY dameshorloge staat garant voor een hoge dosis glamour en klasse. De smalle horlogebandjes, de gecombineerde kleuren edelstaal en het gebruik van fonkelende steentjes laten uw hand echt opvallen! Maar wist u dat een DKNY horloge ook prima als stoerder item te kopen is? Er zijn namelijk verschillende modellen met een robuuste touch in combinatie met edgy kleuren als zwart en grijs. Welk DKNY horloge past bij uw stijl?

Geschiedenis van het DKNY horloge

In 1988 startte Donna Karan haar eigen label Donna Karan New York. De kledingontwerpen van Donna Karan werden als klassieke stijl ontvangen. Zelf zegt Karan kleding en accessoires te ontwerpen als uitlaatklep, want in haar merk DKNY kan ze al haar emoties kwijt. Een DKNY horloge staat zeer goed bij DKNY kleding en brilmonturen. Daarnaast ontwerpt DKNY parfums en items als tassen en schoenen.

DKNY horloge online kopen

Bestelt u een DKNY horloge online bij Wereldhorloges? Meld u dan eerst aan voor onze nieuwsbrief om 5% korting op uw volgende aankoop te krijgen! U bezoekt ons offline aan de Oudestraat 63 in Kampen.