De DKNY horloge collectie staat voor stijlvol en elegant, en dat is bij de nieuwste collectie niet anders. Prachtig uitgewerkte details en horloges opgesierd met zirkoniastenen zijn eigenschappen die in veel horloges van dit merk terug zijn te vinden. Deze trendy horloges vallen op door hun minimalistische design, en zijn gemaakt van edelstaal met bijvoorbeeld een coating, en leder voor de banden. Ontdek de nieuwe DKNY horloge collectie direct en maak uw keuze!

DKNY horloge goud

De kleuren die gebruikt worden voor de DKNY dameshorloges zijn zilver, roségoud en goud. Vooral de gouden dameshorloges zijn op dit moment erg populair. DKNY speelt hierop in door in de wintercollectie weer enkele fraaie goudkleurige modellen toe te voegen aan de toch al omvangrijke collectie. Het DKNY horloge uit de Rockaway serie NY2660 is een mooi voorbeeld hiervan. Een mooi, minimalistisch goudkleurig horloge met een witte wijzerplaat, waardoor deze duidelijk af te lezen is. Ook zijn er kleine zirkonia's verwerkt op de horlogekast. Dit geeft het horloge een erg luxueuze uitstraling.

DKNY horloge dames zilver

Een andere populaire kleur is en blijft zilver. De zilverkleurige dameshorloges van DKNY zijn hot, en wij snappen best waarom. Naast het feit dat deze horloges tijdloos zijn, experimenteerd DKNY graag met aparte banden. Zo is de Crosswalk reeks een groot succes, en in de nieuwe collectie springt een horloge uit de Ellington collectie, de NY2664 er voor ons uit. Dit model heeft als het ware een soort kruislings in elkaar gedraaide schakels, waardoor het horloge er net iets anders uitziet dan een horloge met een standaard schakelband.

DKNY horloge kopen

Heeft u de collectie eens goed bekeken, en bent u overtuigd geraakt? Koop een horloge van DKNY dan direct online bij Wereldhorloges.nl. Als u online koopt heeft u namelijk vele voordelen. Zo leveren wij standaard een tool mee waarmee u uw edelstalen horlogeband op maat kunt maken. U kunt bij ons kiezen voor vele betaalmogelijkheden, en sinds kort is daar zelfs gespreid betalen bijgekomen. En bent u van plan om het horloge cadeau te geven, dan pakken wij het horloge gratis voor u in. En bent u bekend met het feit dat wij alle bestelingen gratis verzenden? Wacht dus niet langer en bestel direct!