Als er één horloge is waarmee u gemakkelijk opvalt, dan is dat met een Komono horloge. De gehele collectie zit helemaal vol met exemplaren die een opvallend printje of opvallende details hebben. Komono horloges hebben allemaal een perfecte samenstelling van kleur, materiaal en details. Zo wordt veel gewerkt met bepaalde materialen, maar worden deze op heel verschillende manieren ingezet. Lees verder voor meer informatie over deze bijzondere horloges en bestel uw favoriete Komono horloge!

De verschillende materialen in een Komono horloge

Het leuke van de Komono horloges is dat de gebruikte materialen op diverse manieren worden ingezet. Een veelgebruikt materiaal is edelstaal, dat in de collectie in diverse kleuren voorbij komt. Edelstaal wordt in elke horlogekast van een Komono horloge gebruikt, maar ook zijn enkele klokjes voorzien van een metalen horlogeband in een geweven structuur. Ook leer en stof zijn twee materialen die u veel terugziet. Onder andere de Komono Winston horloges hebben een leren horlogeband, waarbij enkele een denim stof hebben.

Komono horloge uit een van de populaire collecties

Het merk heeft een aantal collecties gevormd in de loop der jaren. Speciaal voor dames zijn er de verfijnde Komono Estelle horloges. Deze hebben zachte kleurcombinaties en stijlvolle vormen. De Komono Moneypenny horloges zijn weer te herkennen aan hun vierkante horlogekast met afgeronde hoeken. Een Komono horloge uit de Moneypenny collectie is ook speciaal voor dames. Tot slot zijn er de Komono Magnus horloges en Komono Winston horloges, welke zowel horloges voor dames als heren bevatten.

Bekijk een Komono horloge ook eens offline!

Wist u dat wij ook een fysieke winkel in Kampen hebben? Bij Juwelier Reuyl aan de Oudestraat 63 in Kampen bekijkt u ons online voorradige assortiment van dichtbij! Handig als u in de buurt bent en het Komono horloge het liefst direct na aankoop draagt!