Een digitaal horloge is echt onmisbaar als u bijvoorbeeld aan het sporten bent. Want een digitaal horloge is niet alleen bedoelt om de tijd en datum numeriek weer te geven, het heeft eigenlijk altijd ook andere functies, zoals een alarm en stopwatch, maar ook uitgebreidere functies zoals een stappenteller, kompas, hoogtemeter en soms zelfs Bluetooth! Er zijn in onze webshop diverse merken die deze handige horloges aanbieden. Pulsar, Lorus en Samsung zijn bekend, maar verreweg het bekendste zijn de digitale horloges van Casio. Als u nieuwsgierig bent geworden, niets houdt u tegen om direct al onze digitale horloges te bekijken!

Populaire digitale horloges dames

Digitale horloges voor dames zijn zo populair geworden door de Casio Retro horloges. Deze horloges zijn eigenlijk bij iedereen bekend, en ook al jaren bestsellers bij Wereldhorloges. Vooral de kleuren goud en zilver vliegen echt de deur uit. De laatste jaren zijn ook de Baby-G horloges van Casio in opkomst. Dit zijn ideale horloges om mee te sporten, omdat ze zijn voorzien van een stappenteller. Als laatste zijn de Fossil smartwatches toegevoegd.

Digitale horloges voor heren

De digitale horloges voor heren zijn vaak robuust en stoer. Menig man denkt dan ook direct aan de G-Shock horloges van Casio, als men aan een digitaal horloge denkt. Dat is ook logisch, want deze horloges vormen al jaren een groot aandeel in de digitale horlogewereld. Zo zijn er alleen al op Wereldhorloges meer dan 200 verschillende modellen te vinden! Ook Pulsar, Lorus en Olympic bieden een leuke collectie digitale horloges aan. Dat ze lekker betaalbaar zijn, is ook een voordeel. U shopt namelijk al een digitaal horloge voor heren vanaf €24,90!

Een digitaal horloge koopt u op Wereldhorloges

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit onze collectie digitale horloges kunt u tijdens het bestelproces aangeven of het horloge een cadeau is. Vervolgens pakken wij het feestelijk en zonder extra kosten voor u in. Handig als u een horloge cadeau wilt geven! U betaalt trouwens geen verzendkosten. U kunt er voor kiezen om direct te betalen, achteraf, of in drie termijnen. Horloges met een stalen of titanium horlogeband worden geleverd met een gratis tool om de band zelf mee in te korten. Mocht het door u gekochte digitale horloge toch niet bevallen, dan kunt u het binnen 30 dagen gratis aan ons retourneren.