Diesel is van oorsprong een kledingmerk dat werd opgericht in 1978 in Italië. Diesel richt zich voornamelijk op trendy jongeren en de horloges van het merk sluiten hier helemaal op aan. Deze moderne, hippe en stoere horloges passen goed bij de doelgroep die vol in het leven staat.

Nieuwe collectie horloges van Diesel

De nieuwste Diesel horlogecollectie is net binnen bij Wereldhorloges.nl. Deze bevat mooie horloges met bijzondere kleureffecten, zoals een Diesel horloge dat zwart is met rosé accenten en een Diesel horloge met een van kleur veranderende wijzerplaat, de Diesel DZ4311.

Horloges van Diesel online kopen

Uw favoriete horloge van Diesel koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl. Op elke productpagina kunt u precies zien welke horloges bij ons op voorraad zijn. Als u het horloge op werkdagen voor 20:30 koopt, dan wordt het nog dezelfde dag door ons verzonden. Wij hebben een eigen cadeauservice en pakken het Diesel horloge graag voor u in als het een cadeau is. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Kampen om onze Diesel horloges te komen bekijken.