Het merk Diesel staat al vanaf het begin voor stoere en krachtige producten die de uitgesproken mening van jongeren benadrukken. Eerst waren er de kleding en schoenen, later kwamen de gedurfde en bijzondere horloges. De Diesel horloges zijn uitgesproken en stoer. Op enkele horloges staat zelfs de zin: ‘Only the brave’, wat benadrukt dat alleen de allerstoerste mannen en vrouwen Diesel horloges dragen. Durft u het aan?

Diesel horloges voor heren en dames

Wat u terugziet in de Diesel horloges is dat er voornamelijk Diesel horloges voor heren verkrijgbaar zijn. Toch is er ook aan de dames gedacht, met stoere modellen en bijzondere details. De Diesel horloges voor heren zijn zeer robuust. Een Diesel horloge met een diameter van 57 mm is Diesel dan ook niet onbekend. Maar niet alleen het formaat maakt de Diesel horloges zo stoer, ook de details op de wijzerplaat dragen hieraan bij. Denk hierbij aan een print op de wijzerplaat en een tweede tijdsaanduiding.

De kwaliteit van Diesel horloges

Diesel brengt horloges uit van de beste materialen en met gegarandeerde kwaliteit. Bij bestelling van Diesel horloges krijgt u een garantiebewijs. Hierdoor bent u zeker 2 jaar verzekerd van service en kwaliteit. Ook heeft u op deze manier nog vele jaren plezier van het Diesel horloge.

Diesel horloges online kopen bij Wereldhorloges

Heeft u de collectie Diesel horloges bekeken en een keuze kunnen maken? Bestel het Diesel horloge dan snel. Als u namelijk een bestelling plaatst op werkdagen voor 20:30 uur, verzenden wij het horloge dezelfde dag nog. Tevens is de verzending gratis bij bestelling vanaf €50,-.