Wereldhorloges.nl laat u graag weten waarom u een Diesel herenhorloge zou moeten kopen. De Diesel horloges zijn stoer, robuust en opvallend. Ook zijn ze qua model helemaal bij de tijd en zult u daarom de show stelen met een herenhorloge van Diesel om uw pols. Lees snel verder voor meer informatie over deherenhorloges van Diesel!

Diesel herenhorloges: uitgesproken horloges voor de dappere man

Diesel horloges zijn eigenzinnig en uitgesproken. Niet zomaar te dragen dus door de ‘gewone’ man. Op hun website staat dan ook dat Diesel producten vooral bedoeld zijn voor dappere mensen, mensen die durven! Dit is goed te zien aan het Diesel DZ7319 horloge. Deze bevat namelijk verschillende kleuren die uw horloge opvallend maken, zoals paars en blauw. Het horloge is uniek door dit kleurgebruik. Ook de details op de wijzerplaat maken het horloge uitgesproken. Het horloge heeft een grijs kleurige horlogeband en horlogekast en is perfect als u niet bang bent om op te vallen.

Diesel DZ4216 is strak en stoer

Dit Diesel herenhorloge is strakker en eenvoudiger dan het vorige exemplaar. Toch is het horloge robuust en stoer, door de leren horlogeband en doordat het horloge volledig uitgevoerd is in zwart. Alleen de details op de wijzerplaat zijn grijs, wat een mooi contrast geeft. Dit Diesel horloge voor heren heeft drie kronen aan de zijkant van de horlogekast, wat het horloge nog wat meer edgy maakt. Shop dit horloge als u op zoek bent naar een zakelijk maar stoer horloge!

Online bestellen op Wereldhorloges.nl

Wanneer u een horloge koopt in onze webshop zult u veel voordelen ondervinden. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 20:30 uur, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden! Ook betaalt u geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50,-. Twijfelt u over het horloge? Kom langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers adviseren u graag bij het kopen van een nieuw herenhorloge van Diesel!