Wat is nou een mooier cadeautje voor Vaderdag dan een horloge van Wereldhorloges.nl? Wij zetten de mooiste horloges voor Vaderdag op een rijtje.

Een stoer duikhorloge van Poseidon

Voor sportieve vaders zijn de stoere duikhorloges van Poseidon heel geschikt. De horloges van Poseidon zijn groot en hebben opvallende kleuren. Ze zijn heel erg geschikt voor vaders die van duiken houden, want de Poseidon horloges zijn waterdicht tot 250 meter.

Een klassiek horloge van Gant Time

De horloges van Gant Time zijn erg geschikt als cadeau voor Vaderdag. De horloges Covingston en Park Hill II hebben een elegante en klassieke uitstraling, die perfect past bij succesvolle zakenmannen en wat oudere heren. Gant Time heeft ook sportieve horloges voor jonge mannen die elke zaterdag langs het voetbalveld staan om hun zoon aan te moedigen.

Stoere horloges voor stoere vaders

Police is een stoer horlogemerk met veel bekende vaders als klant: David Beckham en Bruce Willis werden al met een horloge van Police gezien. De horloges van Police voor heren hebben een robuuste kast en mooie banden van onder andere leder, edelstaal en rubber.

15 juni is het Vaderdag, bestel snel uw cadeau

Zondag 15 juni is het Vaderdag. Als u op werkdagen voor 20:30 het horloge bestelt, dan wordt het nog dezelfde werkdag verzonden. U kan dus nog snel uw favoriete horloge voor vader op het laatste moment kopen. We pakken het Vaderdag cadeau gratis feestelijk voor u in.