De nieuwe Curve collectie Jacob Jensen horloges is op en top design. Onder leiding van hoofdontwerper Timothy Jacob Jensen, zoon van oprichter Jacob Jensen, zijn deze prachtige horloges tot stand gekomen. Zoals u kunt verwachten van dit merk zijn deze Jacob Jensen horloges puur design, puur eenvoud en uitgesproken.

Jacob Jensen horloges met prachtige details

Deze series grijpen voor een detail op de kast terug naar het eerste Jacob Jensen horloge dat ooit ontworpen is. Onder aan de kast is het logo van dit veelzijdige designmerk zichtbaar gemaakt door het op een subtiele manier te graveren. Dit prachtige detail is een mooie manier van de ontwerpers om te laten zien dat ze nooit zijn vergeten waar ze vandaan zijn gekomen.

Het design

Het design van deze Jacob Jensen horloges is weer net even anders. Als u goed naar de wijzerplaat van deze horloges kijkt ziet u daar een wijzer en een kort streepje aan de rand. Hier kunt u de tijd van aflezen. De grote wijzer, die vanuit het midden komt, geeft de minuten aan. Het kleine streepje aan de rand van het Jacob Jensen horloge geeft de uren weer. Geen traditionele index voor deze Jacob Jensen horloges! De band loop door de kast heen, dit maakt het Jacob Jensen horloge helemaal af. De serie is te verkrijgen in verschillende kleursamenstellingen. Bekijk hier de Curve 250, maar vergeet vooral ook de rest van de collectie niet!

Reddot Award 2014

Niet alleen onze ogen zijn op het ontwerp van deze Jacob Jensen horloges gevallen, ook bij de jury van de prestigieuze Reddot Award vielen deze horloges op. Helaas geen prijs voor deze serie Jacob Jensen horloges, maar wel een eervolle vermelding van de jury. In het verleden is dit merk al 16 keer in de prijzen gevallen voor hun ontwerpen en bij deze kunnen ze daar een eervolle vermelding bijzetten.