Na enige tijd van afwezigheid heeft de stoere collectie van Aviator zijn weg weer gevonden naar Wereldhorloges.nl. De collectie Aviator horloges was enige tijd alleen verkrijgbaar op intercontinentale vluchten, maar gelukkig voor ons en voor u zijn deze geweldige pilotenhorloges weer gewoon voor iedereen te verkrijgen! De collectie is zoals u kunt verwachten van een merk met de roots in de Russische luchtvaart, stoer en vooral betrouwbaar.

De collectie Aviator horloges

De collectie Aviator horloges is er eentje waarin bijna elk model wel een eigen stijl heeft. Voor elk individueel Aviator horloge is een eigen ontwerp aan te pas gekomen. Natuurlijk is het dan de uitdaging om al deze individuele horloges wel tot een merk te maken. Gelukkig is ze dat gelukt en voelt de gehele collectie als een prachtige eenheid. U kunt de collectie op deze pagina bekijken.

Alles te maken met de luchtvaart

De Aviator horloges zijn stoer en hebben natuurlijk alles te maken met de luchtvaart. Dit kunt u terugvinden op de wijzerplaten, waar u bijvoorbeeld een hoogtemeter of een kompas kunt vinden. Helaas werken deze niet echt! Op sommige Aviator horloges kunt u ook een tachymeter vinden en bijna de gehele collectie Aviator horloges heeft een chronograaf en u kunt er de datum van aflezen!

Het AVX3499G3 Aviator horloge

Met de aanschaf van een Aviator horloge valt u wel gelijk met de neus in de boter. Dat gaat namelijk om de AVX3499G3. Dit stoere horloge heeft een geweldig design. Kijk u mee? Dit horloge heeft een overwegend zwart uiterlijk met een zwarte leren band en een deels zwarte wijzerplaat. Het contrast kunt u vinden in de wijzerplaat waar voor de kleur wit is gekozen. In deze wijzerplaat zit op de buitenste ring het design van een kompas! Maar dat is niet waarom u met de neus in de boter valt, u krijgt namelijk bij dit Aviator horloge een extra band en een setje manchetknopen, wat hele kleine kompassen zijn, die ook echt werken! Wacht niet te lang met het bestellen van dit geweldige Aviator horloge!