Wij hebben prachtige Danish Design horloges voor zowel dames als heren. De nieuwste collectie horloges van Danish Design is net bij ons binnengekomen. In deze collectie vindt u de herkenbare donkergekleurde horloges van Danish Design met lederen band, maar ook prachtige horloges van Danish Design in edelstaal. Het merk heeft onder andere horloges in de trendy rosé kleur, maar ook gouden en zilveren horloges. Daarnaast hebben we ook Danish Design actie horloges, die u voor een extra voordelige prijs bij ons online kunt kopen.

Danish Design: strak, stijlvol en Nederlands

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden is Danish Design een Nederlands horlogemerk. Het werd opgericht in 1988 door S. Weizs Uurwerken BV. Danish Design ontdekte een gat in de markt: de vraag naar moderne horloges met een eenvoudig design. Omdat Scandinavische ontwerpers bekend staan om hun elegante, strakke ontwerpen werkt Danish Design samen met freelance Deense ontwerpers aan de horlogecollecties.

Horloges van Danish Design online kopen

Bij Wereldhorloges.nl vindt u een ruim assortiment horloges van Danish Design. Als u op werkdagen voor 20:30 een Danish Design horloge online bij ons koopt, dan wordt hij nog dezelfde dag verzonden. U kunt het horloge dus morgen al in huis hebben. Is het horloge een cadeau? Laat het ons even weten, dan pakken wij het gratis voor u in.