Ga voor een Danish Design horloge als u graag eenvoudige accessoires draagt. Dit van oorsprong Nederlandse merk maakt simplistische horloges die nooit saai zullen worden. Op Wereldhorloges.nl vindt u Danish Design horloges voor dames en heren.

Opvallende Danish Design horloges voor dames

De collectie dameshorloges van Danish Design bevat verschillende modellen horloges. Zo vindt u strakke horloges met eenvoudige kleuren, maar ook horloges die een opvallende kleurcombinatie of design hebben. Bepaalde horloges hebben aparte vormen en details waardoor u een echte eyecatcher om uw pols hebt.

Horloge Danish Design: een horloge voor elke outfit

Ook de collectie herenhorloges van Danish Design bevat uiteenlopende modellen. Zo heeft de collectie een aantal horloges met chronografen en stoere designs. Klassieke modellen met goud- en zilverkleurige horlogekasten zijn ook vertegenwoordigd in de herenhorloges. De horloges van Danish Design zijn trouwens van hoge kwaliteit. Daarom krijgt u bij een Danish Design twee jaar fabrieksgarantie. Het merk is populair en wordt inmiddels in ruim 30 landen verkocht. Jaarlijks gaan er ruim een half miljoen Danish Design horloges over de toonbank!

Koop een Danish Design horloge op Wereldhorloges

Heeft u een keuze kunnen maken uit het brede assortiment Danish Design horloges? Wanneer u namelijk een voorradig horloge op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Handig als u het horloge de volgende avond cadeau wilt doen. Ook pakken wij het horloge gratis voor u in, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Vink dit alleen even aan tijdens het bestelproces. Als u het horloge liever eerst van dichtbij bekijkt, kunt u langskomen in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers helpen u graag.