Danish Design horloges zijn al jaren ongekend populair. Dit komt mede doordat de collectie dusdanig veelzijdig is, dat er voor iedereen wel een horloge tussen zit. Een minimalistisch horloge? Een trendy design horloge? Een sportief horloge? De Danish Design horloge collectie heeft het allemaal, met als gezamenlijke overeenkomst het fijne draagcomfort door de platte horlogekasten. Bekijk direct waarom wij al jaren zo enthousiast zijn over Danish Design!

Danish Design horloge heren

De Danish Design horloges voor heren zijn de afgelopen jaren flink aan verandering onderhevig geweest. Waar men zich eerst focuste op leren banden met duidelijk afleesbare wijzerplaten, zijn er flink wat nieuwe modellen bijgekomen die een brede doelgroep aanspreken. Danish Design herenhorloges met chronografen bijvoorbeeld, wat er voor zorgt dat deze horloges sportief ogen. Ook zijn er een aantal modellen met een mesh band toegevoegd. De automatische Danish Design horloges zijn ook zeker de moeite waard om eens te bekijken. Bij sommige horloges kunt u zelfs een kijkje in het uurwerk nemen, omdat de wijzerplaat opengewerkt is.

Danish Design horloge dames

Vrouwen kunnen zich helemaal uitleven binnen het assortiment Danish Design dameshorloges. De meeste horloges vallen op door hun minimalistische look, maar daarmee doen we de collectie te kort. Kijkt u alleen eens naar het kleurgebruik. Trendy rosé, goud of zilver zijn goed vertegenwoordigt, en ook hier zijn de Milanese banden helemaal hot. Qua materiaal wordt er veelal edelstaal gebruikt, maar ook de titanium dameshorloges van Danish Design zijn populair. Naast dat deze horloges superlicht zijn, zijn zo ook nog eens anti allergisch, dus ook prima te dragen voor vrouwen die snel last hebben van huidirritatie.

Een Danish Design horloge koopt u bij Wereldhorloges!

Op zoek naar een mooi cadeau voor uw partner voor bijvoorbeeld de feestdagen? Dan kunt u deze collectie eigenlijk niet overslaan. Als u het perfecte cadeau gevonden heeft, vink dan gelijk de gratis inpakoptie even aan tijdens het bestellen, dan krijgt u het horloge feestelijk ingepakt thuis. Als u alleen op zoek bent naar een Danish Design horlogeband, kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben tevens een sfeervolle showroom in kampen, waar u terecht kunt om de horloges in het echt te bekijken. Parkeren kan voor de deur en de koffie staat klaar. En besluit u het horloge online te kopen, dan is de verzending geheel gratis!