Danish Design is een Scandinavisch merk met oog voor design. U vindt dan ook stoere en strakke modellen horloges van Danish Design in onze webshop. Op Wereldhorloges.nl staan nu een aantal nieuwe modellen herenhorloges van Danish Design die met hun simpele vormen en kleuren de show zullen stelen aan uw pols. Lees verder voor meer informatie over de nieuwe herenhorloges van Danish Design!

Danish Design IQ12Q1074 en IQ13Q1074 herenhorloges

De IQ12Q1074 en IQ13Q1074 van Danish Design zijn twee eenvoudige herenhorloges. Eenvoudig, maar niet saai. Dit komt met name door de prachtige en stijlvolle leren banden waar een krokoprint in verwerkt zit. De Danish Design IQ13Q1074 is een uitgesproken exemplaar doordat gespeeld is met licht en donker. De wijzerplaat is namelijk zwart, terwijl de accenten erop (zoals de cijferaanduiding en wijzers) juist zilverkleurig zijn. Hierdoor valt het horloge op en draagt u een prachtexemplaar!

De IQ12Q1074 van Danish Design heeft een iets rustigere maar niet minder stijlvolle uitstraling. Het horloge is hetzelfde model als de Danish Design IQ13Q1074 met een aantal details die anders zijn. De wijzerplaat van dit herenhorloge van Danish Design is namelijk ook zilverkleurig en daarom erg chic. Draag dit horloge bij een pak of juist casual in uw vrije tijd. Met dit horloge kunt u met alle gelegenheden uit de voeten!

Herenhorloge IQ18Q1074 van Danish Design met roségoud

Dit Danish Design IQ18Q1074 herenhorloge is een trendy model. In de horlogekast en wijzerplaat is namelijk gebruik gemaakt van de kleur rosé goud, wat momenteel erg populair is. Het rosé goud is gecombineerd met een bruin leren horlogeband, wat perfect bij elkaar staat!

Wereldhorloges.nl: gratis verzending vanaf €50,-!

Bij Wereldhorloges.nl shopt u erg voordelig. Verzending vanaf €50,- worden namelijk geheel gratis verzonden! Ook pakken wij uw horloge graag in. Tijdens het bestellen kunt u de optie tot inpakken aanvinken. Op deze manier ontvangt u het horloge feestelijk verpakt! Bent u niet helemaal tevreden over het horloge? U kunt het horloge binnen het zichttermijn van 30 dagen retourneren. En heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u graag telefonisch of per email te woord via 038 - 33 33 632 of klantenservice@wereldhorloges.nl.