Leuk nieuws voor de fans van Daniel Wellington. Bij aankoop van een Daniel Wellington horloge krijgt u nu een nato horlogeband cadeau. Deze heeft een hoog draagcomfort en is perfect voor de zomer. Lees verder voor alle details.

Daniel Wellington horloge kopen bij Wereldhorloges

Uw nieuwe Daniel Wellington horloge koopt u natuurlijk in onze horlogewebshop. Hier krijgt u namelijk een nato horlogeband bij cadeau. Het bandje is gemaakt van nylon en afgewerkt met een laser, waardoor de horlogeband niet zal rafelen. U kunt kiezen uit zes verschillende bandjes, die passen bij de kleur van uw horloge. Kijk bij de foto’s van uw favoriete Daniel Wellington horloge welk bandje u wilt ontvangen. Geef dit vervolgens even via klantenservice@wereldhorloges.nl aan nadat u een bestelling geplaatst heeft.

Horloge Daniel Wellington voor dames en heren

De horloges van Daniel Wellington zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Typisch voor de dameshorloges zijn de kleine steentjes die voor de cijferaanduiding zorgen. De horloges voor heren hebben een iets grotere horlogekast, waardoor deze net wat beter uitkomen. Tevens heeft Daniel Wellington een aantal unisex horloges, welke door zowel dames als heren te dragen zijn.

Koop online een horloge Daniel Wellington

Heeft u een keuze gemaakt uit onze collectie Daniel Wellington horloges? Als u een voorradig horloge op een werkdag voor 20:30 uur bestelt, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Tevens is de verzending geheel gratis bij bestelling vanaf €50,-. Wilt u het horloge liever van dichtbij bekijken? Kom langs in onze winkel in Kampen!