De horloges van Daniel Wellington zijn op dit moment razend populair. Op social media wordt er veel op gesproken en ook heel veel bloggers en andere bekende Nederlanders dragen graag een Daniel Wellington horloge. Dat is natuurlijk niet voor niets, want een Daniel Wellington horloge is stijlvol, minimalistisch en van goede kwaliteit. Dit horloge is super classy.

Daniel Wellington dameshorloge

De klassieke Daniel Wellington horloges zijn ontworpen voor dames en heren. De prachtige Daniel Wellington horloge (sheffield lady) is gemaakt met een wijzerplaat zo wit als sneeuw en een zwart horlogeband zo donker als de nacht. U verwisselt heel eenvoudig dit horlogebandje met een andere als u dat wenst.

Daniel Wellington met Scandinavische twist

Alle Daniel Wellington horloges hebben een Scandinavische identiteit, met NATO- en leren horlogebanden. Een uniek uurwerk voor elke dag van de week. Een Daniel Wellington horloge glijdt perfect om uw pols. Geniet van uw horloge op een zonnige dag of bij het spelen van een potje tennis.

Shop Daniel Wellington bij Wereldhorloges

U heeft een prachtig Daniel Wellington horloge gekocht, maar helaas past hij niet of u wilt toch liever een ander model. Wereldhorloges snapt uw probleem en daarom stuurt u uw Daniel Wellington horloge heel gemakkelijk terug met ons ruil- en retourformulier. Print dit formulier uit en stuur hem mee met uw pakketje. Wij doen de rest voor u! Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@wereldhorloges.nl of te bellen naar 038- 33 33 632.