Waar horloges voor volwassenen vaak een style-item zijn, is een kinderhorloge vooral ook erg functioneel. Naast dat uw mini-you er stylisch bijloopt, kan hij of zij namelijk ook het klokkijken oefenen. En dit gaat erg gemakkelijk met een nieuw Coolwatch kinderhorloge van Wereldhorloges. Bij Wereldhorloges vindt u nu de nieuwe collectie horloges voor de lente. Een gevarieerde collectie Coolwatch kinderhorloges waar uw zoon of dochter blij van wordt! Lees snel verder voor meer informatie.

Coolwatch horloge voor elk kind

De collectie Coolwatch kinderhorloges is geschikt voor elk kind. Of u nu een dochter heeft die van stoer of girlie houdt, of een zoon die graag een stylish exemplaar draagt. Dit komt mede door de verschillende kleuren die gebruikt worden, welke van vrolijk tot donker gaan. Elk Coolwatch kinderhorloge bevat daarnaast verschillende details. Voor jongens is dat bijvoorbeeld een stoere, draaibare ring op de horlogekast en voor meisjes zijn dat bloemetjes of hartjes op de wijzerplaat.

Coolwatch kinderhorloge van de beste kwaliteit

Elk Coolwatch kinderhorloge wordt gemaakt met de allerbeste materialen. De horlogekast wordt gemaakt van edelstaal, kunststof of metaal. De horlogebandjes zijn veelal van leder en enkele van canvas, kunststof of rubber. Handig is dat sommige horloges bestand zijn tegen water, waarbij verschil zit in spatwaterdicht of bestendigheid tijdens het douchen of zwemmen. Bekijk de specificaties van het Coolwatch kinderhorloge voor meer informatie!

Coolwatch horloge cadeau geven

Heeft u een Coolwatch kinderhorloge uitgezocht om het als cadeau weg te geven? Geef dit even aan tijdens het bestellen, zodat Wereldhorloges er een feestelijk pakje van maakt. Wanneer het Coolwatch kinderhorloge toch niet helemaal in de smaak valt, mag u deze ruilen of retourneren binnen 30 dagen.