Man-o-man, wat zijn de Cluse horloges toch populair. Elke fashionista kent ons nieuwe horlogemerk waarschijnlijk al, maar toch vertellen wij u vol trots dat uw Cluse horloge sinds kort te krijgen is bij ons in de webshop. Als u dacht dat het mogelijk is om een horloge te vinden die echt, maar dan ook echt met alles, te combineren is heeft u helemaal gelijk. Cluse weet met haar minimalistische horloges elke outfit een chique en trendy touch te geven.

Het bijzondere aan een Cluse horloge

Het unieke aan de Cluse horloges is het design met weinig tierelantijntjes. Een Cluse horloge is het voorbeeld van schoonheid en eenvoud. De horloges hebben een prachtig leren horlogebandje in koele kleuren als grijs en warme kleuren als goud en roze. Daarnaast is er keuze uit een witte of een zwarte wijzerplaat. Wij zijn vooral fan van het grijze model met een roségouden kast en een witte wijzerplaat; het model La Bohème Rose Gold White Grey CL18015. Handig, elk Cluse horloge is spatwaterdicht waardoor u ook in het regenachtige Nederland met succes een Cluse dameshorloge draagt. Ga snel naar onze webshop en ontdek de hele collectie.

Alle voordelen op een rij

Bij Wereldhorloges leveren wij bestellingen uit voorraad. Ja, u heeft uw Cluse horloge lekker snel in huis! Wij zijn officieel merkdealer en wij hebben een webshop keurmerk, waarmee wij u garanderen dat wij goed omgaan met uw gegevens en dat wij échte merken verkopen. U bent ook van harte welkom in onze juwelierswinkel in Kampen om uw nieuwe Cluse horloge te passen.