Een DKNY horloge staat voor betaalbare luxe. Als u de collectie bekijkt, ziet u direct wat hier mee bedoelt wordt. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen en de meest trendy kleuren, zijn de horloges namelijk nog steeds prima betaalbaar! Voor elke dame die van luxe houdt, is binnen de DKNY horloge collectie een favoriet te vinden. Ook binnen de nieuwe collectie zijn weer een paar fraaie exemplaren te vinden, dus kijk snel zelf!

DKNY horloge voor dames

De DKNY dameshorloges zijn bij iedereen wel bekend. Dit actieve horlogemerk is namelijk meer een begrip dan een merk. DKNY, dat staat voor Donna Karan New York, is een van de grootste trendsetters binnen de modewereld. Ze ontwerpen dan ook niet alleen horloges maar natuurlijk ook kleding, schoenen en andere accessoires. Deze Amerikaanse horloges worden ontworpen met veel creativiteit, kwaliteit en innovatie. Het unieke karakter van DKNY is samen met alle glitter en glamour duidelijk terug te vinden in de horloges binnen deze collectie.

Nieuwe collectie DKNY horloges

Zoals elk horlogemerk, lanceert ook DKNY in het voorjaar weer een nieuwe collectie. Ondanks dat het officieel nog winter is, hebben wij toch al een kleine teaser gekregen, en we hebben deze horloges direct online gezet. Uiteraard zijn de kleuren goud, rosé en zilver weer goed vertegenwoordigt, zodat er voor iedereen weer keuze genoeg is. Als u besluit een van deze horloges aan te schaffen, krijgt u deze in de originele verpakking van dit merk. Deze verpakking heeft vorig jaar een update gehad, en is nu ook nog eens erg geschikt om het horloge in te bewaren als u het een keertje niet draagt.

DKNY horloge online kopen

Heeft u onze collectie bekeken, en heeft u een keuze kunnen maken voor een van deze horloges? Bestelt u dan vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog wordt overgedragen aan PostNL zodat u snel kunt genieten van uw horloge. Ook kunt u profiteren van onze gratis inpakservice. U kunt dit aanvinken tijdens het bestellen. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, kunt u hier ook uw kortingscode invoeren zodat u direct 5% korting op het horloge ontvangt. Als u een horloge besteld met een edelstalen band die u zelf op maat kunt maken, dan leveren wij er standaard gratis een opmaat maak setje bij mee, zodat u hiervoor niet alsnog naar een juwelier hoeft te gaan