Casio is één van de meest veelzijdige merken in het assortiment van Wereldhorloges.nl. Wij zijn er dan ook trots op dat we officieel dealer zijn van dit merk. Casio is heel vooruitstrevend en één van de bekendste horlogemerken ter wereld.

Casio werd opgericht in 1946 in Tokio en lanceerde na acht jaar de eerste elektrische rekenmachine. Niet lang daarna kwam het eerste horloge van Casio op de markt. Casio is één van de eerste bedrijven die zowel digitale horloges als analoge quartz horloges maakt. De kans is groot dat u de opvallende calculator horloges van Casio ook nog wel kent.

Casio horloges in alle soorten en maten

Casio maakt horlogecollecties die allemaal een compleet andere look hebben. Zo zijn er de bekende G-Shock horloges: stoere horloges die wel tegen een stootje kunnen. De G-Shock horloges van Casio zijn stoer, robuust, sportief en hebben een eigentijdse uitstraling. De Master of G-collectie van Casio bevat alleen de beste G-Shock horloges.

De Wave Ceptor horloges van Casio weten altijd waar u bent. Dit komt omdat de horloges radio controlled zijn. Doordat de horloges de tijd doorkrijgen van een atoomklok lopen de Wave Ceptor radiogestuurde horloges altijd op tijd en wordt de tijd, waar ter wereld u ook bent, automatisch aangepast nadat u de juiste tijdzone heeft ingesteld.

Andere Casio horlogecollectie die u vindt in het assortiment van Wereldhorloges.nl zijn de Protrek horloges en de Edifice horloges. Daarnaast vindt u in de Casio collection de populaire retro Casio horloges en calculator horloges.

De horloges van Casio koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl.